Ste Marie

RUST, RUIMTE EN BUITENLEVEN IN FRANKRIJK

Als je rust, ruimte en buitenleven waardeert is dit een ideale plek. Het huis ligt aan de rand van het gehucht Ste Marie en heeft een fenomenaal uitzicht over ongerepte velden en bossen. Er is een zeer ruime tuin met fruit- en notenbomen en een groot terras op het westen. Echt een heerlijke plek met veel privacy. Zie hier het exterieur.

DE OMGEVING

Ste Marie ligt in Bourgondië, midden in Frankrijk, twee uur onder Parijs. Een uitgestrekt en leeg gebied met afwisselend landbouw, veeteelt en veel bossen. Je kunt er eindeloos wandelen en fietsen en lekker zwemmen in vergeten franse meertjes. En natuurlijk zijn er  prachtige en smakelijke streekproducten. Zoals Pouilly Fumé wijn, parelhoenders van het erf en biologische groenten van de buren. Zie hier de omgeving.

HET HUIS

Het huis zelf is een ‘knechtenwoning’ uit de 19e eeuw. Solide gebouw met dikke muren en franse lei op het dak. De bovenverdieping was oorspronkelijk een lege zolder maar is recent verbouwd tot een ruim appartement met eigen badkamer. Het huis is daarom bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld twee stellen of een echtpaar met oudere kinderen. Zie hier het interieur.

Ondersteund